Archive for the ‘Frizura’ Category


Stile te flokëve për meshkuj 2013(Hair styles)

On Tuesday, October 22nd, 2013
Me një xhaketë lëkure të zezë keni nevojë për një stil të flokëve të rregulluar bukur.. Asgjë nuk duket më e mirë për një veshje lëkundëse sesa flokët e shkurtër,të shkëlqyer me pak gell. Ky stil alternativ tregon nje pamje te bukur. Kjo veshje dhe Super flokët e shkurtër anësh,me gjatësi të lartë në rritje nga ...
Modelet me te bukura te frizurave qe kemi zgjedhur per ju

On Friday, May 10th, 2013
Deshironi modele te Frizurave per festat e veres ,tek ne sekretemode.com do te gjeni frizurat me te bukura dhe te thjeshta ku ju mund te vendosni menjehere se cila frizure do te ju beje te dukeni bukur,ketu keni mjaft zgjidhje te modeleve me te bukura qe kemi zgjedhur per ju.       ...


Frizura elegante të veqanta dhe mahnitëse

On Friday, April 19th, 2013
Stili i flokëve çdo nuse e ben të ndjehet e sigurte qe te duket magjepsëse. Flokët gjithmonë duhet të përshtaten me vellon. Keto stile i bëjn flokët tuaj të bukur, elegante dhe të sofistikuar. Keto jane stile shumë të veçanta me flokë të gjatë apo te shkurtra qe krijojne frizura mahnitëse. Sigurohuni qe stilin e flokeve per dasmën tuaj ...