Archive for the ‘Frizura’ Category

Mësoni hap pas hapi te bëni këtë frizurë të bukur

On Tuesday, April 15th, 2014
Çdo vajzë duke shkuar në një datë te caktuar, kërkon për të treguar anën e saj më të mirë.Natyrisht  gjëja e parë që i kushtojmë vëmendje  është  – dukja. Zgjedheni këtë frizurë të bukur,dhe do të dukeni për mrekulli. Me shum shembuj te tjere ne vijim, jane frizura te ngjajshme       ...

Mësoni si te bëni një frizurë të bukur

On Sunday, April 13th, 2014
Kjo është një nga frizurat më të mira për ngjarje të veçanta, dhe është e përbërë ne forme të rrumbullakët të dekoruar me një formë fluture. Me këtë tutorial, ju do të mësoni si të bëni atë!   ...

Koleksion i frizurave mahnitëse dhe frymëzuese

On Monday, March 24th, 2014
Dita e dasmës  tuaj  është shansi i juaj që të jeni një yll për një ditë, kështu që unë mendova se do të ju ndihmoj  duke ju dhënë një koleksion të disa frizurave  mahnitëse dhe frymëzuese.Nëse jeni duke planifikuar dasmën tuaj apo eni duke kerkuar modele të frizurave këtu do të i gjeni ato. bellethemagazine.com ...

Kombinime te shkëlqyera te frizurave Styling dhe grim nga Reem Sharvit

On Thursday, February 13th, 2014
Kozmetika dhe stili i flokëve janë një nga pjesët më të rëndësishme të imazhit tonë, kështu që ne duhet të i kushtojme vëmendje atyre.Nëse ju deshironi aplikoni grim dhe duke bërë hairstyles të ndryshme ju mund të dukeni per mrekulli!Duke mos pershtatur frizuren me kozmetikë, ju e humbni mundësinë e dukurit bukur. Unë bëra një ...