Archive for the ‘Frizura’ CategorySi t’i drejtoni flokët pa përdorimin e hekurit për flokë

On Tuesday, August 19th, 2014
Nuk dëshironi që të shkatërroni më shumë flokët, e megjithatë i doni prap të drejta? Praktikoni një herë në javë një nga këto tretmane dhe flokët tuaj do jenë tërësisht të drejta. Nëse jeni lodhur nga përdorimi i tepërt dhe shkatërrimi i flokëve nga presa dhe feni, dhe dëshironi që të keni flokë të mrekullueshme ...
Frizurat e duhura të Meshkujve për Maturë

On Sunday, April 27th, 2014
Hey Maturanta mbrëmja juaj po afrohet dhe ju keni nevojë që të përgaditeni.Keni vendosur se qfarë frizure do të bëni?Ne ju kemi gjetur disa modele të bukura të frizurave,nëse ju i shikoni do të gjeni menjiherë zgjidhjen e duhur për dukjen tuaj ,shikojini dhe do të mbeteni të kënaqur. ...

Frizura mahnitëse për dukjen tuaj elegante

On Monday, April 21st, 2014
Tani që po fillon sezona e mbrëmjeve të matures,dasmave dhe ahengjeve të ndryshme ne kemi përzgjedhur një koleksion të frizurave më të reja dhe elegante për femrat që dëshirojnë të duken sa ma bukur dhe mahnitëse,provojeni njëren nga këto frizura dhe do të ndiheni mirë ,do të dukeni të mrekullueshme,janë frizura që do të ju ...

Mësoni hap pas hapi te bëni këtë frizurë të bukur

On Tuesday, April 15th, 2014
Çdo vajzë duke shkuar në një datë te caktuar, kërkon për të treguar anën e saj më të mirë.Natyrisht  gjëja e parë që i kushtojmë vëmendje  është  – dukja. Zgjedheni këtë frizurë të bukur,dhe do të dukeni për mrekulli. Me shum shembuj te tjere ne vijim, jane frizura te ngjajshme       ...