Archive for the ‘Frizura te Nuseve’ Category

Stili i flokëve 2013

On Sunday, January 20th, 2013
Tema aktuale e sotme do të jetë mbi të gjitha në lidhje me përzgjedhjen e stilit të flokëve për ceremonitë e dasmës ,që nuk janë thjesht fantastike, por të mrekullueshme dhe seksi, por edhe në modë për vitin 2013. Në lidhje me përzgjedhjen tuaj, është e rëndësishme të gjeni një moment kohë ti shiqoni këto artiste sa ...

Zgjedhjet e duhura të frizurave

On Tuesday, January 15th, 2013
Zgjedhja e stilit të flokëve për gruan është një proces shumë i rëndësishëm dhe është element themelor i vizionit të plotë të një gruaje.     ...

Frizura të thjeshta të princeshës Medlin

On Sunday, January 13th, 2013
Frizura e një njeri të famshëm i cili është një anëtar i familjes mbretërore që është Princesha Medlin e Suedisë. E pra, ajo është e njohur në familjen mbretërore vetëm për shkak të personalitetit të saj të bukur dhe pjesa më e bukur e personalitetit të saj është stili i saj i flokëve.   ...


Frizura të thjeshta

On Tuesday, January 8th, 2013
Modele të frizurave të thjeshta për të gjitha femrat që dëshirojnë të duken sa ma thjeshtë dhe bukur.   ...
Frizura elegante

On Tuesday, December 18th, 2012
Dëshironi të dukeni bukur në mbrëmje ,dasma apo ahengje të ndryshme ,këtu ju sjellim disa foto të frizurave  elegante me dizajne të ndryshme që do të ju përshtaten me fustana dhe veshje elegante. ...