Archive for the ‘Frizura te Nuseve’ Category


Frizura elegante ,modele 2015

On Wednesday, January 14th, 2015
Ketu ne sekretemode do te gjeni frizurat,modelet me te reja te 2015,keto modele kemi perzgjedhur per ju ,pra jane modele elegante martesore,kenaquni duke hedhur nje shikim ketyre fotove te bukura.   ...
Mësoni hap pas hapi te bëni këtë frizurë të bukur

On Tuesday, April 15th, 2014
Çdo vajzë duke shkuar në një datë te caktuar, kërkon për të treguar anën e saj më të mirë.Natyrisht  gjëja e parë që i kushtojmë vëmendje  është  – dukja. Zgjedheni këtë frizurë të bukur,dhe do të dukeni për mrekulli. Me shum shembuj te tjere ne vijim, jane frizura te ngjajshme       ...

Koleksion i frizurave mahnitëse dhe frymëzuese

On Monday, March 24th, 2014
Dita e dasmës  tuaj  është shansi i juaj që të jeni një yll për një ditë, kështu që unë mendova se do të ju ndihmoj  duke ju dhënë një koleksion të disa frizurave  mahnitëse dhe frymëzuese.Nëse jeni duke planifikuar dasmën tuaj apo eni duke kerkuar modele të frizurave këtu do të i gjeni ato. bellethemagazine.com ...