Archive for the ‘Frizura te Nuseve’ Category

Frizura te thjeshta per nuse elegante

On Sunday, May 24th, 2015
Stil me floke te gjata Thjeshtesia eshte gjithmone çelesi i suksesit ne jete. Prandaj edhe perzgjedhja e frizures se thjeshte mund te jete nje sfide me te cilen ballafaqohen shume te reja te cilat mundohen qe te duken sa me bukur ne ngjarjet e jetes siç eshte martesa apo party te veqanta. me poshte po ju prezantojme disa foto me ...

Frizura elegante ,modele 2015

On Wednesday, January 14th, 2015
2013 - 1 Ketu ne sekretemode do te gjeni frizurat,modelet me te reja te 2015,keto modele kemi perzgjedhur per ju ,pra jane modele elegante martesore,kenaquni duke hedhur nje shikim ketyre fotove te bukura.   ...
Mësoni hap pas hapi te bëni këtë frizurë të bukur

On Tuesday, April 15th, 2014
pu4okskosoy-21 Çdo vajzë duke shkuar në një datë te caktuar, kërkon për të treguar anën e saj më të mirë.Natyrisht  gjëja e parë që i kushtojmë vëmendje  është  – dukja. Zgjedheni këtë frizurë të bukur,dhe do të dukeni për mrekulli. Me shum shembuj te tjere ne vijim, jane frizura te ngjajshme       ...

Close
Please support the site
Nëse ju pelqen kjo faqe, na pëlqeni edhe në Facebook. Faleminderit!!!
Social PopUP by SumoMe