Buzëkuqet që janë më të pelqyerat dhe me te perdorëshmet e kësaj stine

On Saturday, August 24th, 2013

Buzëkuqet që jan më të pelqyerat dhe me te perdorëshmet e kësaj stine .Pra firma MAC na befason gjethmon ne ngjyrat më terheqese dhe me te dashura nga femrat e gjith botës.Ngjyrat  Mate 2013 i sjell buzëkuqët të ndryshme dhe mahnitëse lapsa pë buzëve që të shfaqë formulë matte.

Ngjyrat e preferuara

• Pink e ndritshme
•  e kuqe portokalli
• kumbulle e ndritshme
•  koral të ndritshme rozë e çelët
•  e kuqe e mbylltë
•  dritë nude
•  trëndafili e lehtë

Buzëkuq të ndryshme nga Mac  lapsa me ngjyra Mate

•  të ndritshme e purpurtë
•  të ndritshme portokalli e kuqe
• -rozë e butë e verdhë
• Më e preferuara- Pink

•  rozë e ndritshme
•  Pink ngjyrë bezhë
•  të kuqe të ndritshme

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>