Author Archive

Molla si ushqim i shendetshem

On Monday, November 5th, 2012
Molla ka shije freskuese, është vakt ideal për cilëndo pjesë të ditës. Ajo, pos këtyre sjell me vete edhe pesë dobi të fshehta për organizmin tuaj. Ushqim i ngadalshëm Molla është e pasur me fibra. I nevojitet shumë përtypje, që nuk rastis edhe me ushqimet e tjera, prandaj organizmit i ofron rastin që të ndërpresë ...

Grim atraktiv i stilit arab

On Thursday, November 1st, 2012
Kozmetike Persia përqendrohet në sytë, hije e ndritur, koleksionet e jashtëzakonshme dhe Qerpiku i madh, çdo gjë që mund të përmirësojë dritëzen  dhe sekretin  në horizont. Kozmetike Arabisht është e gjitha në lidhje me astar sy të jashtëzakonshme që fillon nga zona e brendshme të syrit në zonën e jashtme në zhvillim le  një përshtypje ...