Author Archive

Ngjyrat për shëndetin

On Tuesday, November 6th, 2012
Ngjyrat dhe Shendeti E blerta – konsiderohet si ngjyrë për qetësim dhe çlirim. Kjo është ngjyra e natyrës, pyllit dhe fushës. Simbolizon jetën që përtëritet, për këtë edhe sjell gëzim, por edhe qetësim e drejtpeshim. Poashtu zbut edhe kokëdhembjen, ndihmon kundër nervozës si dhe shton vetbesimin E kaltër dhe e kaltër e mbylltë – konsiderohet si pushim i ...

Ngjyrat dhe Psikologjia

On Tuesday, November 6th, 2012
Ngjyrat dhe Psikologjia Ngjyrat dhe psikologjia kane lidhje me njera-tjetren, nga e bardha dhe e kuqja mund te gjendet domethenia qe fshihet pas cdo ngjyre. E kuqja – Nese e kuqja eshte ngjyra juaj atehere fshihni nje temperament pasional dhe ndonjehere paksa agresiv; jeni kurajoze, spontane, te sigurt ne vetvete. Ne alkimi, e kuqja eshte simboli i Diellit, ...

Ngjyra e gjelbërt dhe kënaqësia shpirtërore

On Tuesday, November 6th, 2012
ngjyra shendeti shpirti Fjala e gjelbërt përmendet shumë në ajetet e Kur’anit fisnik, veçanërisht në ato që përshkruajnë gjendjen e banorëve të xhennetit dhe kënaqësitë që i rrethojnë ata. “Ata rrinë të mbështetur në mbështetëse të gjelbërta e shtroja të bukura” (Er Rahman 76) “Ata veshin rroba të gjelbra prej mëndafshi të hollë e të trashë” (El Kehf ...

Unazat… Shpjegimi i tyre!

On Tuesday, November 6th, 2012
unaza martesa lidhjet Jeta jonë është përplot me premtime. Ç’është e vërteta, disa nga premtimet tona nënkuptohen dhe nuk thuhen. Ne e ndërtojmë jetën tonë përreth tyre. Ekziston edhe një lloj i posaçëm i premtimeve, të cilat duhet të zgjasin për një kohë të gjatë, madje gjersa të jemi gjallë. Është një gjë shumë e natyrshme që njerëzimi ...

Çaji i gjelbër përmirëson punën e trurit

On Monday, November 5th, 2012
Sipas studimit britanik, konsumimi i çajit të gjelbër mund të ndikojë në përmirësimin e funksioneve të trurit, duke ndikuar pozitivisht në grimcat e trurit që janë të ndërlidhura me kujtesën. Studimi i publikuar në revistën “European Journal of Clinical Nutrion” kishte plotësuar Listën e ndikimit pozitiv të çajit të gjelbër, që po ashtu përfshin edhe ...Molla si ushqim i shendetshem

On Monday, November 5th, 2012
Molla ka shije freskuese, është vakt ideal për cilëndo pjesë të ditës. Ajo, pos këtyre sjell me vete edhe pesë dobi të fshehta për organizmin tuaj. Ushqim i ngadalshëm Molla është e pasur me fibra. I nevojitet shumë përtypje, që nuk rastis edhe me ushqimet e tjera, prandaj organizmit i ofron rastin që të ndërpresë ...

Grim atraktiv i stilit arab

On Thursday, November 1st, 2012
Kozmetike Persia përqendrohet në sytë, hije e ndritur, koleksionet e jashtëzakonshme dhe Qerpiku i madh, çdo gjë që mund të përmirësojë dritëzen  dhe sekretin  në horizont. Kozmetike Arabisht është e gjitha në lidhje me astar sy të jashtëzakonshme që fillon nga zona e brendshme të syrit në zonën e jashtme në zhvillim le  një përshtypje ...

Trajtimi i Lekures me Luleshtrydhe

On Thursday, November 1st, 2012
Lëkura e bukur është bërë nga brenda jashtë. Kujdesit të lëkurës me dietë do të punojnë 80%, ndërsa trajtime bukurie kanë vetëm 20% rezultatin, kur të flasim për një lëkurë të bukur në kërkim. Kujdesit të lëkurës me dietë outperforms trajtime estetike e jashtme kështu që ju duhet të shpenzojnë kohë dhe fondet në rrugën ...