Ari i bardhë do të ju shkojë mirë në Martesë

On e Premte, Nëntor 16th, 2012

Dasma është momenti më i çmuar i jetës dhe ju duhet të mendoni dhe planifikoni  shumë në lidhje me këtë. Kurdo që ju mendoni per fustanin tuaj të bardhë , kostumin e bardhë të dhëndërit, lulët e  bardha dhe  të gjithë  per rreth, etj, por çfarë do të jetë e përkryera e dasmës bizhuteri për një rast të tillë?
Ari është një metal i çmuar dhei qëndrueshem,  ari i bardhë do të ju  shkojë shumë mirë ne martesë. Ju mund të përdorni ari të bardhë për rrjet dhe unaza veshit dhe gjerdan. Ari i bardhë do të duket bukur në një martesë dhe ajo gjithashtu nuk është i dëmshëm për lëkurën. Ju mund të gjeni shumë lloje ari të bardhë.

 
 
 
 
Etiketa:
Posted in Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook