20 kombinimet më të mira që janë në trend te kesaj stine

On Thursday, October 22nd, 2015

Ne jemi gjithmonë këtu për të ju frymëzuar ju dhe të ju tregojmë se çfarë është ne modë dhe eleganc në këtë kohe. Ne jemi në sezin e vjeshtes dhe jemi shumë të ngazëllyer për këtë.Kjo do të thotë se ju duhet të vëni të gjitha rrobat tuaja verore në anën e pasme të garderobes tuaj dhe për të gjetur bluza tuaja dhe gjemperat që do të ju mbajë të ngrohtë ne ket sezon.Postimi im për sot quhet “20 kombinimet më të mira që janë në trend te kesaj stine.
Në qoftë se ju doni të jeni në këtë vjeshtë në modë dhe stil, unë kam zgjedhur disa veshjet e mahnitshme për ju!Unë kam zgjedhur disa kombinime interesante ,që gjithashtu janë  shumë ne modë këtë vjeshtë edhe tek ne. Kënaquni!

Fall fashion:

Love the sweater:

Fall street fashion.....:

stylish ♥✤ | Keep the Glamour | BeStayBeautiful:

 :

Grey gorgeous sweater and grey pants with black high heels:

Sweater Maxi Dress:

I want more cable-knit sweater dresses. Especially in warm fall colors. This one's great... fitted, but not clingy. Chunky, but not more-sweater-than-you-need chunky.:

ZsaZsa Bellagio/ mi mum & i use 2 wear beautiful italian double knit sweater dresses such as this drop dead gorgeous one:

Sweater dress & boots for Fall #Fashion #Style #Look:

beautiful knit:

Sweater coat:

CARDIGAN style:

Cute outfit! Different boots though!:

street style ♥✤ | Keep the Glamour | BeStayBeautiful:

Tres chic:

.:

Long crochet cardigan:

 

Posted in Moda, Veshjet
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>