19 kombinime të mrekullueshme të veshjeve të fustaneve dhe gjemperave per vjeshtë

On Sunday, November 6th, 2016

A jeni duke shijuar ditët e bukura te vjeshtes? Ne jemi gjithmonë këtu për të ju treguar tendencat e fundit të modës dhe të ju frymëzojmë për të ndjekur ato. Për sot, ne kemi një post shumë interesant, që quhet “19 kombinime të mrekullueshme të veshjeve të fustaneve dhe gjemperave per vjeshtën. Këtu janë disa ide se si të kombinojme gjemperat dhe fustanet.Kontrolloni këto foto dhe do te  frymëoheni.

combo4

combo5

combo1

combo2

combo12

combo11

outfit8

outfit7

outfit1

outfit3

outfit9

outfit10

outfit11

outfit13

outfit14

outfit15

outfit16

outfit17

outfit18

About -

Posted in Moda, Veshjet
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close
Please support the site
Nëse ju pelqen kjo faqe, na pëlqeni edhe në Facebook. Faleminderit!!!
Social PopUP by SumoMe