13 Truket e Bukurisë që Çdo grua duhet t*i dijë

On Friday, August 22nd, 2014

Është një fakt se të jesh një grua nuk është aspak e lehtë dhe se ato gjithmonë duhet t’i kushtojë më shumë vëmendje për pamjen e tyre. Por në qoftë se ato ndjekin truket e përshtatshme të bukurisë, jeta e tyre mund të jetë shumë më e lehtë. Kjo është arsyeja pse ne jemi këtu për t’ju ndihmuar me disa këshilla. Më poshtë ju do të gjeni 13 truket e Bukurisë që çdo grua duhet ti mësojë.

Hidhni një sy këshillave dhe të shohim nëse ju keni  tashmë i njihni ato. Nëse jo, tani është koha për të filluar përdorimin e tyre, për të bërë jetën tuaj më të lehtë. Kënaquni!

1.Përdorni Pudër të bebeve për të trashë qerpikun.

Nuk ka nevojë për që ju të përdorni qerpikë të rremë, për të arritur pamjen e plotë.Ju mund të arritni të dukeni ashtu siq  dëshironi duke aplikuar një pluhur pudre të fëmijëve me një kashtë me pambuk në qërpikët tuaj,Pas kësaj, aplikoni një shtresë me Mascara dhe qërpikët tuaj do të duken bukur.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

2.Drejtoni Maskaren tuaj te qerpikëve në ujë të nxehtë për aplikim më të mirë.

Nëse mascara juaj është ngjitur dhe ju doni që ta rregulloni , mënyra më e mirë është për ta drejtuar që ta futni në ujë të ngrohtë derisa brusha e mascares është e pastër. Pas kësaj thjesht kriheni dhe thajeni nga  lagështija,pastaj ju mund ta përdorni më lehtë që të aplikoni Mascaren në qerpikun tuaj.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

 

3.Mbani Buzëkuqin jashtë dhëmbëve tuaj.

Askush nuk dëshiron që kur të buzëqeshni të ju duken dhëmbët me buzëkuq.Pra, mënyra më e mirë për të mos u ngjitur buzëkuqinë dhëmbët  është që të mbani gishtin tuaj në gojën për pak sekonda që të thahet pakëz buzëkuqi dhe të mos ngjitet në dhëmbët tuaj.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

4.Ngroheni kthysen e qerpikut juaj me një tharëse flokësh.

Në mënyrë që qërpiket të kthehen më të lehtë,të ngroheni kthysen e qerpikëve me një tharëse flokësh para se ju dëshironi ti ktheni qerpikët.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

5.Si të i rrethoni buzët në mënyrë të përkyer.

Nëse ju doni që buzët tuaj të duken bukur dhe të plota ju duhet të ndiqni këtë shembull super të lehtë në foto.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

6.Mësoni se si Buzëkuqi të ju rri më gjatë në buzët tuaja.

Të gjitha gratë duan që buzëkuqi i tyre të rri sa më shumë dhe të mos zhduket  shpejtë.Pra, pasi ju keni aplikuar buzëkuqin  tuaj të preferuar, shtypni një letër pambuku mbi buzët e tua dhe me një furçë me pluhur aplikojeni disa herë mbi te.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

7.Mësoni si ti rritni buzët 
Nëse ju doni për të arritur efektin që buzët tuajatë jenë të plota ndiqni mësimin  më poshtë me foto.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

8.Ndiqni këtë model të përkryer që të bëni grim më të bukur.

Nëse ju doni të aplikoni grimin tuaj në mënyrë të drejtë, ky model është ajo që ju duhet të ndjkni në mënyrë që ju mund të bëni grim siç duhet.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

9.Bëni sytë tuaj që të duken më të mëdhenjë.

Nëse ju doni të bëni sytë tuaj të duken më të mëdhenjë, atëherë në vend të një vije të zezë, ju duhet të përpiqeni për të përdorur së pari njëvijë me laps të bardhë.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

10.Përdorni një shirit ngjitës për të bërë grim të përkryer të syve.

Çdo grua ka tendencë për të arritur  saktë  grimin në sy.Shiriti ngjitës është mjet i duhur për këtë qëllim.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

11.Përdorni një lugë Kur Aplikoni brushen

Aplikimi në skuqjen e faqeve  si duket mund të jetë pak i ndërlikuar.Ju mund të përdorni një lugë për të bërë më të lehtë. Thjesht mbulojeni mollët e faqeve tuaja dhe aplikojeni pluhurin për skuqje me brushë  nën lugë.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

12.Valëvit qerpikët tuaj me lugë

Nëse ju mungon kthysja eqerpikëve,luga është mjet i mirë për të kthyer qerpikët ashtu siq dëshironi ju. Më poshtë ju mund të shihni se sa lehtë ju mund ta bëni këtë.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

 

13.Bëni vizatim të përkryer rreth syve me lugë

Një tjetër truk i bukurisë me një lugë që është e dobishme ,është që ju të arrini bashkë me llainerin dhe një lugë të bëni vizatim të përsosur përmbi kapakun e syrit.

13 Beauty Tricks Every Woman Must Know

 

 

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>