Dredhëza, një ilaç për trajtimin e lëkures

On Saturday, July 13th, 2019

Lëkura e bukur është bërë nga brenda jashtë. Kujdesit të lëkurës me dietë do të punojnë 80%, ndërsa trajtime bukurie kanë vetëm 20% rezultatin, kur të flasim për një lëkurë të bukur në kërkim. Kujdesit të lëkurës me dietë outperforms trajtime estetike e jashtme kështu që ju duhet të shpenzojnë kohë dhe fondet në rrugën e duhur në mënyrë që ju të gëzojnë natyrore dhe afat gjata që zgjasin outcomes.Nese ju eshte dhënë një zgjedhje për të zgjedhur vetëm një komponent  të lëkurës kujdesit të përfundojë me dietë, vetëm nje gjë që i ka të gjitha në një ndikim për një lëkurë të shëndetshme duke kërkuar të rinj është dredheza. Ka faktorë të ndryshëm për të zgjedhur luleshtrydhe si dietë fantastike për kujdesin e lëkurës.

Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>