Modele te veshjeve për ditët e vjeshtës

On Thursday, September 6th, 2018

Në këtë postim, ju mund të shihni disa nga veshjet për ditët e ftohta të vjeshtës.Keto mund të jenë shumë praktike dhe në modë.Për më tepër,keto janë veshje të përsosura për përditësime qe mund ti keni ne dollapin tuaj per vjeshtën.Këto 10 kombinime mund të ju mbajnë të ngrohtë dhe elegante në të njëjtën kohë.

25 Capes And Ponchos For Chilly Autumn Days:

Chanel:

Street chic.:

mango-negro-zara-gafas-gafas-de-sol-7~look-main-single

zara-sfera-parfois~look-main-single

Cape:

#street #style fall / plaid coat:

Great Winter Outfit when it is cold but you don't want to wear a big jacket.:

Layer Up this Autumn with fantastic Ponchos For Chilly Autumn Days - Mandy's Heaven http://mandysheaven.co.uk/collections/tops/products/poncho-jumper:

tribu-jasmin-orange-fonce-ralph-lauren-marron~look-main-single
 
 
Posted in Moda, Veshjet
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>